ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ

Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει λύση, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εκλογική Περιφέρεια

Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Διεύθυνση

Αιγάλεω Αττικής

GPS

37.9915665, 23.6818754

Τηλέφωνο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ιστοσελίδα

Φόρμα Επικοινωνίας

Ονομάζομαι Καρποντίνη Βασιλική, ζώ και εργάζομαι στο Αιγάλεω. Ως Ελληνίδα επιχειρηματίας και πολίτης, αντιμετωπίζω καθημερινά όλα αυτά τα παράλογα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια. Έχω 3 παιδιά και 5 εγγόνια, και επειδή θέλω αυτά τα παιδιά να ζήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο, σε μια καλύτερη Ελλάδα, αυτήν που αξίζουμε οι Έλληνες, αποφάσισα ότι δεν μπορώ πλέον να μένω αμέτοχη στην διάλυση της χώρας μου.

 

Δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι θεατής στην παρακμή, τη σήψη, την καταστρατήγηση των Ελευθεριών μας, την ψευδή πληροφόρηση, στην κατ’ ουσίαν άρνηση αυτής της κυβέρνησης να σεβαστεί το Σύνταγμα, την έλλειψη πολιτικής ηγεσίας και την ανεπάρκεια των πολιτικών όλων των κομμάτων που είναι τούτη την ώρα στην βουλή.

 

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, αλλά και την απεριόριστη εμπιστοσύνη, σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπο του Προέδρου μας κ. Φαίδωνα Βόβολη, ανακοινώνω την συμμετοχή μου στα κοινά και την κάθοδό μου στις εκλογές, όποτε αυτές οριστούν, ως υποψήφια βουλευτής, στη Β2 (Δυτικό Τομέα Αθηνών) με το κίνημα ‘‘Ελεύθεροι Ξανά’’.

 

 

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τα άξια στελέχη του κινήματος μας για την Ελευθερία, την Αξιοπρέπεια, την Αυτοδιάθεση, την Απρόσκοπτη και Αμερόληπτη χωρίς ψεύδη πληροφόρηση, την Άριστη στην πραγματικότητα και όχι κατ’ ευφημισμόν Παιδεία, το δικαίωμα στην ελεύθερη και δωρεάν παροχή και πρόσβαση στην Δημόσια Υγεία, στο να μπορούμε να καθορίζουμε εμείς τις τύχες μας, το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα που θα έχω την χαρά και την τιμή να μοιράζομαι μαζί σας, σας ζητώ να μας στηρίξετε σ’ αυτό το τεράστιο εγχείρημα … να αλλάξουμε εκ βάθρων και να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε. Μαζί, γιατί θέλουμε και μπορούμε !!!!

Θέλετε να
προβληθείτε;

Επικοινωνήστε μαζί μας