ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδρυτής και πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Εκλεγμένος

Εκλογική Περιφέρεια

Αχαΐας

Διεύθυνση

Ιπποκράτους 10-12 10679

GPS

37.98230075, 23.734852652383

Τηλέφωνο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ιστοσελίδα

Γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 1965 στη Γερμανία, προερχόμενος από αγροτική προσφυγική οικογένεια με καταγωγή από την Καππαδοκία και τον Πόντο. Σε μικρή ηλικία επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφοίτησε από το Λύκειο Δενδροποτάμου της Θεσσαλονίκης, ενώ αργότερα σπούδασε στην ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας του «Κέντρου Ελευθέρων Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών» ως υπότροφος. Στο βιογραφικό του αναφέρει ότι το 2013 ολοκλήρωσε προπτυχιακές σπουδές και το 2016 μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο την Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.Από το 2017 πραγματοποιεί διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Ως δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι πιο γνωστές εκπομπές που έχει συμμετάσχει είναι οι «Ελληνόραμα», «Κόντρα και Ρήξη», «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra Channel 3, και «Ανατρεπτικό Δελτίο» στο Alert TV.Εκτός της μητρικής του γλώσσας, ομιλεί αγγλικά και γερμανικά.

Είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετροπούλου και έχουν μία κόρη.[9] Αδελφός του είναι ο δημοσιογράφος και πρώην υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Βενιέρης.

Θέλετε να
προβληθείτε;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μια απάντηση